Åpen Kirkegruppe

Åpen Kirkegruppe i Bergen

Aktivitet i ÅK Bergen

På det ekstraordinære årsmøtet i ÅK Bergen i august 2014 ble tidligere nestleder Torill Frøise valgt til administrativ leder. I tillegg ble man enige om en ny struktur.

Årsmøtet var enige om at det er viktig å ha en oppegående Åpen kirkegruppe i Bergen. Vi ønsker å være tilstede for de som skulle trenge noen å snakke eller maile med, noen å gå på gudstjeneste sammen med eller kanskje noen trenger tips om en prest som er trygg å snakke med om tro og legning. Da vi ikke har klart å finne en person som har kapasitet til å ta over ledervervet etter at Astrid Neumann flyttet til Oslo, avgjorde derfor årsmøtet at vi skulle ha en noe annen struktur der Torill Frøise er ansvarlig for det administrative og det ble i tillegg valgt to kontaktpersoner, Ida Skovborg og Morten Olsen. Denne strukturen vil vi ha frem til årsmøtet i februar neste år, da vil vi revidere hvordan det har fungert.

Det vil bli noe mindre aktivitet i ÅK Bergen, vi har dessverre ikke kapasitet til å ha de måndlige møtene, men vi kommer til å sende ut informasjon om gudstjenester og annet som vi kan gå på sammen. I tillegg er målet å arrangere gudstjeneste på Verdens aidsdag (VAD) 1. desember og selvsagt Regnbuegudstjenesten under Regnbuedagene. Vi er ellers åpne for forslag dersom det er noe du mener vi kan engasjere oss i.

Lurer du på noe, eller har du innspill til oss? Send oss gjerne en mail på aakbergen@hotmail.com!

Vil du mottar informasjoner fra oss på epost eller har du spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss: aakbergen@hotmail.com eller på Facebook: https://www.facebook.com/aakbergen