Åpen Kirkegruppe

1. juni inviteres du til sesongens siste ordinære gudstjeneste!

Åpen Kirkegruppe feirer gudstjeneste med etterfølgende kirkekaffe hver første fredag i måneden, men ikke i juli og august. Derfor er gudstjenesten fredag 1/6 siste mulighet for å få en åndelig og sosial opplevelse i Bygdøy allé sammen med andre skeive før sommerferien for alvor starter!
Men husk også Regnbuemessen fredag 29. juni!

Hvem som blir prest denne fredagskvelden, er ikke klart enda, men det som er klinkende klart, er at vi møtes kl 19.30 denne sommerkvelden. Kanskje blir det rett og slett våre "egne" Åsmund Aksnes og Trond Laksaa som leder gudstjenesten?

Stedet er som vanlig, Frogner kirkes kapell i Bygdøy allé 36. Gå inn porten til venstre for selve kirken.

Har du spørsmål, eller ønsker du å ha en å gå sammen med, sender du en e-post til leder@apenkirkegruppe.org eller du kan ringe til Åsmund på tlf. 452 37 454 eller til Per på tlf. 905 86 963.

Vi håper å se deg!

 

PS. Vi planlegger en 100 % sosial setting, trolig fredag 15. juni. Så følg med, følg med!

PS 2. Som om ikke det var nok, inviterer Åpen Kirkegruppe og Oslo domkirke til Regnbuemesse i selveste Oslo domkirke fredag 29. juni i forbindelse med Oslo Pride. Vi kommer tilbake med mer informasjon, men det er bare å begynne å glede seg til Årets Store Gudstjeneste for alle herlig skeive!