Åpen Kirkegruppe

6/4: Gudstjeneste, kaffekos og årsmøte

Fredag 6. april skjer det mye i Åpen Kirkegruppe - og du er hjertelig velkommen til å være med på alt!

Vi starter med messe i Frogner kirkes kapell (Bygdøy allé 36) kl 19.30. Der vil gateprest i Oslo, Morten Andreas Carlmark, være prest.

Deretter er det kirkekaffe og årsmøte. Uansett om du har vært med før eller ikke, uansett om du er medlem eller ikke, er du veldig velkommen til å bli med oss videre. Siden det er litt ekstra denne kvelden, spaserer vi noen få hundre meter til Schafteløkken som er flotte selskapslokaler for Frogner menighet. Der vil vi nyte ekstra flotte kaker, ekstra god kaffe, ekstre smalfull te og ha et hyggelig sosialt fellesskap. Som seg hør og bør i enhver virksomhet, har også Åpen Kirkegruppe årsmøter. Og årets årsmøte skjer også på Schafteløkken denne kvelden. Hva skjedde i 2017? Hva er tankene for 2018? Hvordan skal vi få Åpen Kirkegruppe til å bli et enda bedre sted for alle - uansett legning? Hvem skal lede oss videre? Alt dette og mer til, kan vi snakke om på årsmøtet. 

Allergier? Send en melding om det til leder@apenkirkegruppe.org innen mandag 2. april, så skal vi selvfølgelig sørge for at du også får noe godt å bite i denne kvelden.

Vi håper å få tilbringe fredagskvelden sammen med deg!