Åpen Kirkegruppe

Anne Bergen Jørgensen kommer på fredag. Kommer du?

Anne og Tor Bergen Jørgensen er gode støttespillere for oss i Åpen Kirkegruppe. Begge stiller blant annet opp for å lede våre gudstjenester. På fredag 3. mai er det Anne som kommer!

Anne kan se tilbake på mange års arbeid som misjonær, sokneprest og fengselsprest. Nå er hun pensjonist. Midt i livet endret hun sitt syn på homofili og det livet vi skeive fortjener å leve! "Vi skal lese Bibelen med Jesu øyne!", formidlet hun sist gang hun besøkte oss. Med dét som utgangspunkt, står hun sterkt i sin tolkning av Bibelen og sin formidling av kirkens budskap.
Vi ser fram til igjen å ha besøk av Anne og håper også du har anledning til å komme. Om det er en utfordring for deg å komme alene første gang, møter vi deg gjerne på forhånd og sitter gjerne sammen med deg. Ta i så fall kontakt med Åsmund på tlf. 452 37 454 eller Per på tlf. 905 86 963. Vanligvis er vi 15-30 herlige skeive i alle aldre og orienteringer samlet!!! 

Stedet er Frogner kirkes kapell, Bygdøy allé 36 i Oslo.
Tiden er 19.30.

I tillegg til selve gudstjenesten, inviteres du også med på kirkekaffen etter messen. Her er det uformelt, samtalene går lett og ja, det er en god sosial stund med et åpent og godt fellesskape med andre skeive!