Åpen Kirkegruppe

Gudsjenesten 1/12 flyttes til kirkestuen

Bli med på årets siste gudstjeneste i Åpen Kirkegruppe! Da er det teologiprofessor og "frontsoldat" Halvor Moxnes som leder oss. På grunn av oppussingsarbeider i kapellet, blir både messen og kirkekaffen denne gangen i kirkestuen.

Det er godt å feire gudstjeneste og å slå av en prat under kirkekaffen etterpå - sammen med andre skeive. Hver første fredag i måneden (utenom i ferier og høytider) møtes vi denne gang i Frogner kirkes kirkestue, Bygdøy allé 36 i Oslo. (Inngangen er til HØYRE for selveste Frogner kirke.)

Denne fredagskvelden er det en av dem som virkelig har kjempet for våre rettigheter i kirken og ellers i samfunnet, Halvor Moxnes, som er prest for oss. Han er 73 år, men "still going strong" som professor i teologi ved Universiteteti Oslo. Blant de områdene han spesielt har forsket på, er Det nye testamente, familie og seksualitet og kjønnsroller.

Vi inviterer deg til en god åndelig og sosial stund med andre LHBT'ere.

Ellers minner vi om at vi planlegger en sosial happening på Schafteløkken menighetshus på Frogner i Oslo fredag 15. desember. En kombinasjon av et godt julemåltid og feststemte skeive må jo bli bra!
Nærmere informasjon om tid, pris og påmelding kommer før du aner det...