Åpen Kirkegruppe

Fredag 6/9 kl 19.30 møtes vi endelig igjen!

Etter en lang sommerferie skal det bli godt å møte andre skeive kristne igjen. Åpen Kirkegruppe er en tverrkirkelig organisasjon. Uansett om du føler deg mest hjemme i Den norske kirke, i et annet kirkesamfunn, i en eller annen kristelig organisasjon eller du "bare" er deg selv, ønskes du varmt velkommen!
Denne første fredagen blir vi mer kjent med Henning Meling som har mesteparten av sin bakgrunn i pinsebevegelsen. Og så synger han praktfullt - dét skal vi virkelig få oppleve!

Så kommer også lederen i Kirkerådet, Kristin Gunleiksrud Raaum, på fredag!

Vi samles i Frogner kirkes kapell (Bygdøy allé 36 i Oslo) kl 19.30. Først informerer vi om ting som skjer. Så skal vi bli mer kjent med Henning - en "vanlig" homofil som har sin historie å fortelle og som nå brenner for skeive kristnes situasjon og utfordringer! Som tidligere korist for anerkjente sangere og med en egen julekonsert på programmet, har han også musikalske kvaliteter han gjerne deler med oss!
Deretter gjennomfører vi messen - med liturgien som er spesielt tilpasset vår situasjon og våre liv.
Kvelden avsluttes med den sosiale samlingen i kirkestua. Godt hjulpet av en kakebit og en kopp kaffe/te, blir det gjerne både lange, gode og personlige samtaler rundt bordene.

I løpet av kvelden vil også leder av Kirkerådet, Kristin Gunleiksrud Raaum, informere oss om kirkevalget, hvor viktig det er at vi stemmer og hvorfor vi, etter hennes og styret i ÅK sin mening, bør la være stemmer gå til Åpen Folkekirke. Det er nemlig sterke krefter som ønsker å reversere seieren fra 2017 om likekjønnet vigselsliturgi i Den norske kirke!

Generelt om samlingene våre
Terskelen er lav, og vi 15-30 som gjerne deltar på samlingene, er alle flotte mennesker som har troen og skeivheten felles! Ellers er vi i ulike aldre, i ulike faser i livet og med forskjellig forhold til vår egen orientering.
Om du er ny og gruer deg litt for å komme (som de fleste av oss har gjort), kan du gjerne ta kontakt med Åsmund på tlf. 45237454 eller Per på tlf. 90586963, så møter vi deg i forkant av samlingen for en prat og/eller for å gå sammen med deg.

Vel møtt!