Åpen Kirkegruppe

Kirken på Pride - mer aktiv og synlig enn noen gang

Regnbågmässa i Svenska Kyrkan. Regnbuemesse i Oslo domkirke. Rosa orgelkonsert i Sagene kirke. Regnbuefrokost i Grønland kirke. Kirketelt i Prideparken i Studenterlunden. Eget banner i Paraden. Og sikkert enda mer! 

Etter tiår med kamp, først og fremst takket være ildsjelene i Åpen Kirkegruppe, opplever vi nå at både den norske kirken, den svenske kirken og andre kirkesamfunn og kristelige organisasjoner, mer og mer aksepterer oss skeive som de vi er. Vi er skapt i Guds bilde like herlig som alle andre!
I Oslo bispedømme er det opprettet en arbeidsgruppe med representanter fra alle prostiene i Oslo, Asker og Bærum som sammen inviterer til flere opplevelser og som vil synliggjøre kirkens tilstedeværelse under Oslo Pride. Flott! Se vedlagte pdf for mer informasjon.
Åpen Kirkegruppe og Oslo Domkirke inviterer også i år til Årets Regnbuemesse - fredag 21. juni kl 16.30 - hvor blant annet biskopen vil preke og Lisa Dillan og sangere fra Oslo Domkor vil synge. Se mer informasjon i vedlagte pdf.
Svenska Kyrkan inviterer til Regnbågmässa i Margarethakyrkan i Møllergata søndag 16. juni kl 11.00.

Stand i Studenterlunden. Deltakelse i paraden. Og ganske sikkert arrangementer i andre kirke- og trossamfunn.

Så under Oslo Pride er det kanskje lettere enn ellers å være skeiv? Men husk da at Åpen Kirkegruppe ikke bare er aktiv disse junidagene, men har samlinger hele året gjennom.