Åpen Kirkegruppe

To Regnbuegudsjenester i Oslo i løpet av Oslo Pride

I tillegg til vår egen Regnbuegudstjeneste i Oslo domkirke fredag 30/6 kl 17.00, er vi alle også hjertelig velkomne til å delta på Regnbuegudstjeneste i den svenske Margaretakyrkan onsdag 28/6 kl 18.30

Les mer om Regnbuegudstjenesten vi har i samarbeid med og i Oslo domkirke fredag 30/6 kl 17.00 i artikkelen "Åpen Kirkegruppe aktivt med i Oslo Pride") lenger ned på denne siden.
 
Fra informatör Karolina Johansson i Svenska Kyrkan i Norge har vi mottatt følgende flotte invitasjon:
 
"Vi har valt att uppmärksamma Pride under en kvällsmässa i regnbågstradition i Margaretakyrkan den 28 juni kl. 18.30.

Arrangemanget sker i samverkan med Sveriges Ambassad i Oslo. Efter mässan bjuds det på kaffe i salarna.Predikan av prästen Lennart Persson (anställd vid Kirkelig Ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep). Musik Mikael Bohgard och Mikael Strandberg.

Ni är varmt välkomma att delta eller uppmärksamma vår kvällsmässa hos er.

Länk till vår hemsida https://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=1629025

Ta gärna kontakt på tlf. 23 35 32 50 eller til karolina.johansson@svenskakyrkan.se om ni har några frågor."

 

Margaretakyrkan finner du på Hammersborg torg 8B - rett på oversiden av Møllergata.
Presten Lennart Persson er utdannet teolog ved Universitetet i Lund og ved Universitetet i Oslo. Han arbeider ved Kirkelig Ressurssenter mot vold og seksuelle overgrep som ansvarlig for prosjektet "Adam" som er et spesielt tilbud til menn. (Les gjerne mer om "Adam" på www.kirkeligressurssenter.no/om-adam.html). Lennart er den første i senterets historie som gjør dette på heltid. Han har tidligere arbeidet som prest i fengsel, på sykehus og på sykehjem.