Åpen Kirkegruppe

Sommerferie fram til fredag 6. september

Med en herlig Regnbuemesse med flere hundre skeive i Oslo domkirke fredag 21. juni som avslutning på sesongen, tar vi nå sommerferie fram til vi møtes igjen fredag 6. september. Men om du ønsker en prat med en i Åpen Kirkegruppe i sommer, får vi selvfølgelig til det!

Til høyre på denne siden ser du høstens program slik det foreligger nå: Hver første fredag i måneden møtes vi i Frogner kirkes kapell, Bygdøy allé 36 i Oslo til gudstjeneste og sosial samling etterpå. Vi begynnner kl 19.30.
Vanligvis er vi mellom 15 og 30 som møtes disse fredagskveldene. Terskelen er lav og du møter både unge og eldre, herlige skeive i alle varianter.

Vi har alle en gang kommet til disse samlingene for første gang. Om du ikke har vært der før - og det er litt utfordrende å ta dette steget, kan du gjerne ta kontakt med Åsmund på tlf. 45237454 eller Per på tlf. 90586963 for en prat eller for å få en å gå sammen med.
Også om du trenger en å snakke med i sommer, er vi stort sett selv tilgjengelige gjennom sommeren, eller vi kan prøve å finne en annen kvinne eller mann som du kan prate med.

Vi ønsker deg en god sommer og håper å se deg når sommeren er på hell1