Åpen Kirkegruppe

Stor mottakelse hos regjeringstopper

Tirsdag 26. juni møtte statsminister, helseminister og barne- og likestillingsminister frivillige som jobber for skeive. Men ikke alt er som det skal...

Tirsdag hadde barne- og likestillingsministeren Linda Hofstad Helleland mottakelse for frivillige og andre som jobber med LHBT-saker på forskjellige måter. Også statsministeren og helseministeren deltok. En riktig fin stund med en blanding av taler, musikk og underholdning i regjeringens representasjonsbolig i Oslo. ÅK var representert ved leder Åsmund Aksnes. Godt å få noen klapp på skulderen.

Men om noen skulle lure på om vi fortsatt trenger Pride, Åpen Kirkegruppe og andre aktører: I går la Bufdir (barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) fram en ny rapport: Indikatorer (statistikk) på LHBTI-feltet viser at det fortsatt er viktig å jobbe med holdninger. En skremmende stor andel av menn i Norge grøsser over tanken på homofile eller vil flytte seg dersom de skulle være i nærheten av skeive. Se www.bufdir.no. Så Happy Pride fra Åpen Kirkegruppe! Vi lover å stå på videre!