Åpen Kirkegruppe

Vi møtes igjen fredag 4. oktober

Neste samling i Åpen Kirkegruppe er fredag 4/10 kl 19.30.
Da besøker den skeive presten Andreas Alexander Nordvang-Sandvold Fosby oss.
Uansett hvilket trossamfunn eller organisasjon du tilhører - eller om du står utenfor ethvert fellesskap - er du hjertelig velkommen. Åpen Kirkegruppe er nemlig et tverrkirkelig fellesskap for alle skeive!

Stedet er Frogner kirkes kapell, Bygdøy allé 36 i Oslo. Liturg er den relativt ferske presten Andreas Alexander Nordvang-Sandvold Fosby.
Han skal vi også bli kjent med gjennom en samtale i begynnelsen av samlingen denne fredagskvelden. Det blir spennende!
Ellers blir det sosial samling/kirkekaffe etter gudstjenesten. Og sannelig skal du få høre mer om hva Åpen Kirkegruppe nå tenker å gjøre i forhold til konservative/karismatiske miljøer hvor mange skeive sliter skikkelig for å oppnå anerkjennelse og aksept. Vi skal ikke finne oss i at enkelte, skapt av Gud like herlig som enhver heterofil, skal slite med fordømmende medkristnes holdninger og praksis!

Vanligvis er vi 15-30 flotte mennesker med ulik orientering som samles til et godt åndelig og sosialt fellesskap. Føler du at terskelen er litt høy, ber vi deg ta kontakt med Åsmund (tlf. 452 37 454) eller Per (tlf, 905 86 963) slik at vi kan gjerne kan møte deg i forkant og gå sammen med deg,