Åpen Kirkegruppe

Vi ønsker deg en velsignet juletid

Åpen Kirkegruppe ønsker medlemmer, deltakere på våre gudstjenester, ja, ALLE - uansett hvor skeive eller straighte de måtte være - en God Jul!

Vi takker for deltakelse, omtanke og støtte gjennom 2018. Så går vi inn i en tid hvor vi skal minnes Jesu fødsel og liv. Han gjorde ikke forskjell på folk og ba oss fokusere på nestekjærligheten og til og med elske våre fiender! Alle mennesker, også alle vi som er skeive, er elsket av Gud. Gud sendte sin sønn, Jesus Kristus, til jorden for å hjelpe oss til å leve våre liv med utgangspunkt i den vi er  - uansett hva slags syn familiemedlemmer, venner, naboer, kirkesamfunn, studiekamerater, arbeidskolleger og andre måtte ha på oss. La oss løfte hodet og lytte til Jesu kjærlighetsbudskap!

Åpen Kirkegruppe tar nå juleferie, men vit at Kirken er tilgjengelig på ulike måter gjennom hele jule- og nyttårshelgen. Har du behov for å snakke med noen, kan du oppsøke din lokale menighet, ringe Kirkens SOS eller chatte med en prest på www.nettkirken.no. 
Så håper vi å møte både gamle og nye skeive når årets første gudstjeneste arrangeres i Frogner kirkes kapell, Bygdøy allé 36 i Oslo, fredag 4. januar kl 19.30. Kanskje du også skal komme en tur. De aller fleste av oss har gruet oss for å trå over terskelen første gang, men så har vi oppdaget at vi er blant likesinnede og venner både under gudstjenesten i kapellet og under kirkekaffen etterpå.

God Jul!